Ton-ton-ton banaanimuffiinit

4 kypsää banaania ja 1 päärynä tai pieni purkki vauvan hedelmäsosetta
1 rkl omenaviinietikkaa
3 dl tattari- ja/tai kaurahiutaleita
2 dl mantelijauhetta
½ tl suolaa
1 tl ruokasoodaa
MAUSTA vaihtoehto 1.
2 tl kanelia
1 tl vanilliinisokeria
2-3 rkl sitruunamehua
rusinoita tai sokeroituja karpaloita maun mukaan, tosin voi jättää poiskin
MAUSTA vaihtoehto 2.
2 tl vanilliinisokeria
8 rkl tummaa kaakaojauhetta
rouhittuja manteleita
2-3 rkl vegemaitoa

.

Kuori ja muussaa banaanit.
Lisää muusattu päärynä/omenasose.
Sekoita omenaviinietikka soseeseen ja sitruuna mehu
Yhdistä kuiva-aineet.
Lusikoi kuiva-aineet soseeseen.
Sekoita hyvin vatkaimella

Jaa taikina noin 12-14 muffiinivuokaan.

Paista 200-225 asteessa noin 15-18 min uunin noin keskitasolla. Huom! Huomioi oman uunisi tehokkuus tms.

Kun muffiinit ovat jäähtyneet, voit tehdä niistä superherkulliset ja näyttäviä lisäämällä päälle vaahdotettua vegevaniljakastiketta ja kortisteita.

Jaa tämä sivu